1. SPINIFT - Softver za obveznike po Zakonu o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. Na SPINIFT sajtu možete pronaći sve aktuelnosti u vezi sa ovim zakonom, možete se prijaviti za Newsletter i dobijati sve aktuelnosti na Vašu mail adresu. SPINIFT programski paket za obveznike po Zakonu SPNiFT..!
 2. 3D ART Lenticular design Studio - 3D ART je specijalizovan studio koji se bavi dizajnom i proizvodnjom 3D Stereoskopskih i FLIP Lentikularnih proizvoda. Naše višegodišnje iskustvo u radu na stereoskopskim 3D i Flip projektima, rezultiralo je ponudom koju vam predstavljamo... 3D lenticular, portret, fantazi portret i fantazi poster...!
 3. SOĆA Servis bele tehnike - bavi se ugradnjom, popravkom i održavanjem samostojećih i ugradnih aparata za domaćinstvo, bele tehnike, profesionalne ugostiteljske opreme, opreme za vešeraje, klimatizacijom i ventilacijom. “Servisiranje” se radi po ugovoru, u garanciji i van garancije, za autorizovane brendove, kao i samostalno, po zahtevu korisnika. Bitan segment u domenu usluge "SOĆA Servis AD" predstavlja zastupništvo i tehnička podrška postprodaje za Republiku Srbiju vodećih svetskih proizvođača bele tehnike. Pogledajte ponudu, pitajte, prijavite kvar uređaja...!
 4. OPTIMIK - Optimik je program koji vrši OPTIMALNI RASPORED pravougaonih i krivolinijskih elemenata za rezanje, na pločastim materijalima, kao što su univer, medijapan, staklo, lim, metalne ploče, itison... 1D i 2D optimizacija, praćenje posla i brojne druge funkcionalnosti uz jednokratno plaćanje čine Optimik jednim od najpoželjnijih alata za proizvođaće nameštaja, staklarske, metalske zanate...!
  Manufactured by: RK Software - Slovakia
 5. EKO-Etno Klub Čerević - Eko-Etno klub Čerević ili od skoro SEOSKA PRIČA, jedan je od najlepših Seoskih turističkih gazdinstava u Vojvodini. U programu nudimo smeštaj, obilazak fruškogorskih manastira, Petrovaradinske tvrdave, Sremskih Karlovaca, Biciklizam-turizam, brojne zabavne programe za decu i odrasle, kao i tematske dane i TEAM building događaje. Posetite nas najpre online, a posle i offline...!
 6. INFOBEARA - Naša delatnost su ONLINE kursevi, namenjeni primeni Zakona o sprečavanju pranja novca, Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i ostalim aktuelnim kursevima namenjenih privrednim subjektima.
 7. SEO i WEB consulting - Autor ovog sajta Vam može ponuditi usluge popravke, unapređenja sajta, web promociju, kao i usluge content marketinga, Social Media marketinga i Search Engine Optimizaciju za kvalitetnije Internet prisustvo Vašeg biznisa... 
 8. VEKOL DMC :: Prijatelji od 2007 - Kongresni turizam, organizacija događaja i mnogo toga još ili ukratko: Down to the smallest detail, DMC Vekol settles for nothing less than excellence – and we do it with style. Bringing together in-depth approach, profound overview of the destination and extensive network of suppliers, we'll do our very best to become your special event service fairy! Vekol DMC - Destination Management Company, pravo osveženje Srbije na temu organizacije specijalizovanih događaja...!
 9. Apartmani Poznanović Herceg Novi - Apartmani Poznanović se nalaze u samom Herceg Novom na atraktivnoj lokaciji, tačnije na pola puta između centra Igala i centra Herceg Novog u Njegoševoj ulici, 100m od mora. U neposrednoj blizini su prodavnice i restorani. Blizina teniskih terena, šetališta i plaža pružaju neiscrpne mogućnosti za rekreaciju. Posetite nas oniline a posle i offline...!
 10. Adiswitch - Hosting na raketni pogon
  Web Hosting za svakoga! Uopšte nije bitno da li ste bloger, dizajner, muzičar, preduzetnik ili direktor velike kompanije - za svakoga imamo po nešto! Hosting paketi osmišljeni su tako da zadovolje sve male, ali i sve velike zahteve korisnika.
 11. Custom turntables workshop - Za Vinil Player Custom
  Gramofoni, restauracije i prerađene verzije - Custom Turntables. Personalizovani uređaji sa porukom posvetom, poklonite omiljenoj osobi Gramofon.
 12. Denver PVS - PVC i ALU stolarija, plastenici i staklenici. Projektovanje, demontaža, montaža, poslovanje i u inostranstvu, VEKA i Etem proizvodni program
 13. Knjižara, privatna biblioteka sa naslovima za prodaju ili poklon - Garage Sale ili garažna rasprodaja viška stvari, knjige, stripovi, LP ploče - vinili, audio uređaji...
Distribucija
za Srbiju i EX YU

AdiSwitch DOO 
Alekse Ivića 22,
24000 Subotica

Kontakt

Email:
optimik (et) adiswitch.com

Mob: +381 64 230 6834
Viber: +381 64 230 6834

AI Website Generator