Gramofon na prodaju, drugačiji i unikatni Dizajn,
modeli trenutno u ponudi

Gramofoni sa ličnom notom, porukom po izboru, dizajn za svaku namenu...

Nemam nameru da zarađujem od ovih popravki, ovo je čisto da se pokriju troškovi i oživi uređaj iz onog vremena, koji je sigurno već nekoliko puta zaboravljen.
Za svaki model možete videti njegovu "servisnu knjižicu" tj. stranicu na kojoj je opisano u kakvom stanju su kupljeni i kako su reparirani gramofoni. Od oktobra 2021. godine je restaurirano mnogo zaboravljenih primeraka. Svaki je uspešno vraćen u život i dorađen na neki način, ulepšan, poboljšan, ali svakako potpuno funkcionalan.
Ovde je trenutna ponuda, tj. ono što nisam do sada prodao, poklonio ili ostavio za svoju upotrebu...
Za cenu Vas molim da me kontaktirate putem formulara ili telefonom 0642306834, jer ništa nije čvrsto definisano, a ideja je da dobijete drugačiji, bolji i lepši gramofon od originalnog. Naravno da prihvatam sugestije i predloge kako da sve bude još kvalitetnije i drugačije.
I Love Vynil Music...!!!

Sherwood

Sherwood PM 1270

Novi belt, reparirana drškica headshell-a, podmazan, očišćen, poliran poklopac.
Kliknite ovde za više detalja...

Philips 802 Blue lightning Disco model
Philips 802 Blue Lightning Disco model

Osiromašeni Philips 802 Music centar od koga je ostao samo gramofon, ali sa mnogo plavog Disco svetla. Prerađen u stilu "I Love Vynil Music"
Ovde ima više detalja...

Sharp RP 30

Golden Sharp

Personalizovani Sharp RP-30 model, sa pločicom od klirita koja menja frontalnu ukrasnu pločicu. U bakarno zlatnoj boji, obogaćen zlatnim prahom, repariran, sa potpuno novom AT zvučnicom i iglom, oporavljen, redizajniran. Vizuelni dodatak predstavlja i slipmat sa dva lica.
Kliknite ovde za više detalja...

© Copyright 2023 I love Vyinil Music. All Rights Reserved.

Built with ‌

Landing Page Builder