Personalizovani Gramofon

Izrada i prodaja gramofona sa ličnom notom, memorabili po izboru, dizajn za svaku namenu, unikatni redizajnirani gramofoni...

Long Play Record - Dugosvirajući Zapis - Gramofonska ploča - Single i Maxi Single, lepo izgledaju, nekad bili samo crni, danas šareni, obojeni, providni, sa sve uređajem na kome se reprodukuju mogu biti veoma lep vizuelni doživljaj za stare i mlade. Muziku po želji, sa izrazitim kvalitetom i jedinstvenim personalnim dizajnom, možete pokloniti sebi i dragoj osobi. Ova stranica ima svoj nastavak, ovde su samo početni radovi.
Nadamo se da ćete dati šansu ideji koju se trudim da predstavim:
Poklonite posebnoj osobi poseban Gramofon, sa ličnom porukom..!
Niže su dodatni detalji.

DUAL CS 455 Gold

DUAL CS 455 Gold & Black

Osvežen gramofon, sa novim motorom, napajanjem, novi belt, poliran poklopac. Moguće dodati pločicu sa natpisom po izboru. Nekoliko pokušaja je nastalo zato što je originalna crna pločica bila izlizana. Glava i igla planirana za ugradnju je nova AT VM95C u cenovnom rangu oko 50EUR, ali može i sa originalnom glavom DUAL bez ili sa zamenskom iglom. Poklopac je ispoliran, mehanizam podešen, podmazan i dobijen je vrlo lep zlatni DUAL automatski gramofon.
Kliknite ovde za više detalja...

Sharp RP 30

Golden Sharp

Personalizovani Sharp RP-30 model, sa pločicom od klirita koja menja frontalnu ukrasnu pločicu. U bakarno zlatnoj boji, repariran, sa potpuno novom AT zvučnicom i iglom, oporavljen, redizajniran. Vizuelni dodatak predstavlja i slipmat sa dva lica.
Kliknite ovde za više detalja...

Benytone P50
Rustic Silver Benytone - I Love Vinyl Music

Srebrno kolorisan sa čelično sivim rustik detaljima, podešen, sa ugrađenom novom iglom i zvučnicom, na pomičnoj šasiji, masivan i robustan, kvalitetan Japanski gramofon iz "I love vinyl music" serije.
Kliknite ovde za više detalja...

Philips Custom 802

Philips 802 Blue Lightning Disco model

Osiromašeni Philips 802 Music centar od koga je ostao samo gramofon, ali sa mnogo plavog Disco svetla. Prerađen u stilu "I Love Vinyl Music"
Ovde ima više detalja...

Sanyo TP-250

Sanyo letnje noći

Purple Summer Night model

Personalizovani Sanyo TP-250 model, sa pločicom - posvetom, u drugačijoj boji, repariran, sa potpuno novom AT zvučnicom i iglom. Restauriran, oporavljen, redizajniran.
Kliknite ovde za više detalja...

Mobirise Website Builder
Black Tosca

Drugačiji model engleskog BSR gramofona, sa dva lica.

Mobirise Website Builder

Linden BSR

Ovo je takođe Tosca, ali s obzirom da je plint nov i s obzirom da je od RIZ-a ostalo vrlo malo, rešio sam da promenim naziv (Linden je lipa). Dobili smo redizajniran, otežan, masivan Turntable sa plintom od lipovog drveta, visinski podesivim nogicama i novim AT kertridžom.

Lične poruke na gramofonu

Personalizovana poruka na kliritu
Ispis na pleksiglasu
Laserska gravura na kliritu
Laserska gravura na pleksiglasu - akrilu
Sa pozadinom u teksturi
Pozadina sa teksturom
Sa pozadinom u boji
Pozadina u boji
Sa pozadinom u boji
Gravura na plutanom slipmatu
Sa pozadinom u boji
Uzorak gravure na pluti
Benytone P50 turntable
I Love Vinyl Music
Disco edition I love Vynil Music
I Love Vinyl Music

© Copyright 2024 I love Vinyl Music. All Rights Reserved.

HTML Website Generator