Pluta kao gramofonska podloga - Slipmat

Pluta je jedan divan čudan materijal, ne gori, otporan je na hemiju, pere se vodom, antistatičan je, lep na oko, od plute se proizvode i novčanici i pampuri i cipele i kišobrani i SLIPMAT podloge za gramofonske ploče. Uradio sam nekoliko varijanti, uskoro ovde i foto galerija urađenih i posebno dizajniranih.
Laserska gravura... izvodljiva, štampanje ... uskoro !!!
Posebno svojstvo plute je zvučna izolacija i tu se nalazi primena u podlogama za gramofonske ploče, koje se dodaju ili se postave umesto postojeće gumene podloge.
Zvučno izolaciono svojstvo ublažava vibracije i po rečima audiofila poboljšava zvuk zbog još nekih zakona fizike...!!!
Probajte nećete se pokajati. Plutani matovi na ovoj stranici su perfektno kružno laserski sečeni sa prečnikom 240, 270, 290, 295mm.
Laserski se može uraditi i gravura na svetloj strani dvostranog slipmata.

podloga za gravuru ili štampu

Slipmat sa dva lica - lice

Lice u prirodnoj boji plute, na kojoj se može uraditi gravura po želji. Debljina je 2,5mm, prečnik podloge je 295mm ili po želji...

Naličje
Slipmat sa dva lica - naličje

Uzorak gravure
Uzorak gravure na pluti

Laserska gravura je u stvari graviranje pod visokom temperaturom, pa pluta nagoreva i dobija se sadržaj u tamno braon boji.

Slipmat od plute dezen 2
Slipmat dezen 2

Podloga je debljine 2mm, prečnik je 295mm ili po želji, laserski precizno sečen krug i otvor u sredini. Do sada urađeni prečnici su 240, 270, 290, 295mm

Mobirise Website Builder
240mm
295mm
Silver kombinacija
295mm
295mm

© Copyright 2024 I love Vinyl Music. All Rights Reserved.

Offline Website Maker